Comisia de Disciplina a FRF a decis miercuri sa anuleze cartonasul rosu primit de jucatorul Julio Cesar Correa in meciul cu Universitatea Craiova, astfel incat fundasul va avea drept de joc in partida cu FC Vaslui, informeaza NewsIn
Julio Cesar a primit cartonas rosu in meciul cu Universitatea Craiova la o faza in care s-a creat un meleu intre jucatorii celor doua echipe. Julio Cesar a incercat sa ii desparta pe cei implicati in conflict, insa arbitrul a judecat gresit faza si i-a acordat un cartonas rosu.
De asemenea, pentru ca a fost eliminat in aceeasi faza, jucatorul Universitatii Craiova, Josh Mitchell, a fost suspendat doua etape de Comisia de Disciplina si a primit si o penalitate sportiva de 3.000 de lei.

Comisia de Disciplina a FRF a mai decis sa il suspende un joc pe antrenorul echipei AFC Urziceni, dan Petrescu, si sa ii dea o amenda de 300 de lei, dupa ce a fost eliminat in ultimul joc de campionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.