Mijlocasul lui West Ham United, Matthew Etherington, a primit amenintari cu moartea din cauza datoriilor de aproximativ un milion de euro pe care le-a acumulat la jocurile de noroc, motiv pentru care oficialii clubului londonezi i-au dat in avans 370.000 de euro, informeaza NewsIn

"Matthew este foarte ingrijorat. Clubul a decis sa-l ajute deoarece au stiut cat curaj a dovedit in momentul in care le-a solicitat un astfel de serviciu. Acesta doreste sa se achite de datorii pentru ca a trait un cosmar in ultima perioada", a declarat o sursa care si-a pastrat anonimatul.

Publicatiile britanice sustin ca jucatorul de 27 de ani s-a rugat de conducerea lui West Ham sa-i plateasca in avans salariul deoarece s-a temut ca viata sa se afla in pericol. Oficialii londonezilor au acceptat sa-l imprumute pe Etherington, insa i-au trasmis acestuia ca este obligat sa urmeze o terapie de consiliere pentru a scapa de viciul sau.

Fostul jucator al lui Tottenham s-a tratat in 2006, timp de 18 luni, pentru dependenta de jocuri de noroc. Un an mai tarziu i-a fost suspendat permisul pe o perioada de 12 luni si a fost amendat cu 2.500 de euro pentru ca a condus in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.