Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat miercuri, dupa meciul Insulele Feroe-Romania, ca s-a temut ca selectionerul Victor Piturca sa nu faca infarct in timpul partidei, explicand ca trairile acestuia sunt foarte intense si ca 'numai nesimtitii nu sufera pentru nationala'

"Pentru prima data in viata mea mi-a parut rau de un antrenor, care era alb ca varul. Mi-a fost teama la un moment dat sa nu faca infarct. Numai nesimtitii nu sufera pentru echipa nationala", a declarat Dumitru Dragomir, miercuri, la Realitatea TV.

"N-am avut voie sa insotesc echipa nationala, pentru ca sunt singurul care spune adevarul. Ceilalti ascund gunoiul sub pres, ca pisica", a spus Dragomir, care, ulterior, afland ca selectionerul a catalogat meciul cu Faroe drept unul spectaculos, a declarat ironic: "Eu nu ma pricep la fotbal. De aceea nu ma iau cu nationala, pentru ca nu ma pricep la fotbal".

Presedintele LPF a comentat incidentul provocat de un suporter roman care a patruns pe teren cu un banner inscriptionat cu mesajul "Mitica la puscarie" si a fost de parere ca respectivul episod a fost regizat de oameni din Federatie. "Bannerul acela a fost facut de ei, de marketingul lui Lupescu, ca si in Elvetia. Acolo nu puteai sa intri cu nimic, decat daca erai oficial. Sunt curios cine a fost in aceasta deplasare de la marketing. Toti oamenii lui Lupescu primesc prime inadmisibil de mari, ei au facut asta. Ei l-au pus, va spun eu, si cand voi afla lista, o sa stiu si cine", a rispostat Dumitru Dragomir.

Presedintele Ligii Profesioniste a mai spus ca lipsa de atentie a oficialilor FRF fata de unii jucatori a afectat moralul acestora si a dat ca exemplu nunta lui Chivu, unde niciun oficial din Federatie nu a fost prezent. "Fotbalistii sunt artisti. Nu poti sa nu le dai atentia cuvenita atunci cand trebuie. Nu se poate ca la nunta capitanului nationalei sa nu mearga nimeni din Federatie. Oficialii Federatiei trebuiau sa vina in joc de glezne. Mircea Sandu are o scuza, era cu Olimpiada, dar nu au fost nici ceilalti", a spus Dumitru Dragomir.

Echipa nationala a Romaniei s-a impus miercuri in fata selectionatei similare a Insulelor Feroe, scor 1-0, intr-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, in care tricolorii au jucat cu un om mai putin pe teren din minutul 49 cand a fost eliminat Ghionea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.