Presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat miercuri, la Timisoara, ca CJ Timis a hotarat demararea negocierilor cu Intercenter Service, societate a omului de afaceri Ovidiu Tender, pentru cumpararea pachetului majoritar al clubului FC Timisoara, detinut de Marian Iancu.
"Am demarat negocierile pentru ca Intercenter Service sa cumpere ceea ce apatine grupului BKP, grup reprezentat de Marian Iancu. El vinde 65,42 la suta din actiuni", a declarat miercuri, in fata presei, presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, potrivit NewsIn.

Potrivit sursei citate, la discutii au participat cei doi vicepresedinti ai CJ Timis, secretarul CJ Timis si presedintele administratiei judetene.

"Am avut o discutie si cu Cristescu si au fost si alti doritori. Despre sume inca nu va pot spune nimic"
, a mai adaugat Ostaficiuc.

Patronului echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat la inceputul acestei saptamani, intr-o conferinta de presa, ca va vinde pachetul de actiuni de la FC Timisoara si ca se afla deja in negocieri cu oameni de afaceri din Timisoara care ar fi interesati sa cumpere. Unul dintre numele vehiculate pentru preluarea pachetului majoritar al clubului a fost cel al omului de afaceri Ovidiu Tender, prieten si partener de afaceri cu Marian Iancu.

Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a intalnit, luni, cu presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, iar presa a speculat ca acestia au discutat despre posibilitatea preluarii clubului FC Timisoara de la Marian Iancu. Intalnirea a durat aproximativ doua ore, iar la iesirea din cladire Ovidiu Tender nu a acordat nicio declaratie.

Ostaficiuc, insa, a afirmat ca omul de afaceri nu vrwa sa se implice in preluarea clubului. "Am discutat cu Ovidiu Tender despre implicare, dar a spus clar ca nu doreste sa se implice. Nu poate ramane indiferent sentimental, dar atat. Tender nu are treaba cu Poli Timisoara. Eu caut in continuare inlocuitor pentru Marian Iancu, am aceasta datorie morala", a declarat luni Constantin Ostaficiuc, pentru NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.