Banel Nicolita si Mihaita Plesan s-au antrenat separat de restul lotului, miercuri dimineata, la sedinta de pregatire care a fost deschisa presei in primele 15 minute.
Mijlocasii Banel Nicolita, Ianos Szekely, Mihaita Plesan si fundasul Ifeanyi Emeghara au revenit la antrenamentele echipei si continua programul de refacere dupa ce au fost accidentati.

De la antrenament au lipsit Dorin Goian, Mirel Radoi si Sorin Ghionea, care sunt convocati la lotul primei reprezentative a Romaniei pentru campania de calificare la CM 2010. Dayro Moreno si Robinson Zapata sunt alti doi jucatori stelisti care nu au fost prezenti la sedinta de pregatire, acestia fiind convocati la nationala Columbiei, care joaca in preliminariile pentru CM 2010, zona America de Sud.

Steaua va juca in deplasare, cu Farul Constanta, sambata, de la ora 21:30, intr-un meci programat in cadrul etapei a 7-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.