Dupa rusinosul 0-3 cu Lituania, nationala lui Victor Piturca vrea sa-si panseze ranile, in aceasta seara, in fata amatorilor din Insulele Feroe

Gazdele partidei de astazi (TVR 1, 19.30) au cateva rezultate-soc in palmares. Printre victime se numara si cel mai recent calau al Romaniei, Lituania.

Orice pas gresit in aceasta seara, la meciul Insulele Feroe-Romania, duce la demiterea selectionerului Victor Piturca, asa cum si presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a recunoscut dupa umilinta de sambata cu Lituania.

"Dupa meciul de azi nu se pune problema demiterii lui Piturca, vom discuta dupa jocul din Feroe. El avea in obiectiv obtinerea a minimum 7 puncte din primele 3 meciuri", a declarat atunci "Nasu`".

In conditiile in care obiectivul pentru primele trei meciuri a fost deja ratat, Piturca depinde de micuta Feroe.

Selectionerul care a calificat Romania la ultimele doua turnee finale (Euro 2000 si Euro 2008) nu ar trebui sa se astepte la o seara lejera, desi nivelul nationalei Insulelor Feroe e de amatori, iar printre titularii din aceasta seara se numara si un functionar, un politist si un dealer auto.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.