Tehnicianul danez Michael Laudrup a fost numit, luni seara, in fuctia de antrenor al formatiei Spartak Moscova, cu care a semnat un contract valabil pe un an si jumatate, informeaza NewsIn

"Am adus la echipa un adevarat profesionist, sub comanda caruia sunt sigur ca vom obtine rezultate bune", a declarat managerul general al gruparii moscovite, Valeri Karpin.

Fostul tehnician al lui Getafe, in varsta de 44 de ani, va fi succesorul lui Stanislav Cherchesov, care a demisionat dupa infrangerea cu Dinamo Kiev, scor 1-4, din prima mansa a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Laudrup a pregatit in sezonul trecut formatia la care evolueaza si internationalul roman Cosmisn Contra, Getafe, pe care a calificat-o in semifinalele Cupei UEFA. Acesta a fost dorit si de oficialii lui West Ham, echipa care a ramas fara antrenor dupa demisia lui Alan Curbishley.
Cu zece etape inaintea finalului campionatului, Spartak ocupa pozitia a treia in clasament, la 9 puncte in spatele liderului Rubin Kazan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.