Infractorii au patruns in apartamentul unde atacantul locuieste alaturi de sotia sa, Claudine, si au furat mai multe obiecte de valoare. In timpul jafului nu era nimeni acasa, deoarece Keane se afla alaturi de lotul echipei nationale a Irlandei, care sambata a castigat cu 2-1 in fata Georgiei.

Keane, in varsta de 28 de ani, locuia temporar in apartamentul din centrul orasului Liverpool, iar intre timp cauta sa-si cumpere o casa dupa ce s-a transferat de la Tottenham.

In ultimii ani, alti sase fotbalisti ai echipei de pe Anfield au fost jefuiti in timp ce erau la meciuri. Capitanul Steven Gerrard si-a securizat mai bine casa dupa ce aceasta a fost jefuita in luna decembrie 2007. Gerrard evolua in acea zi intr-un meci din Liga Campionilor, iar in casa se afla numai sotia sa, peste care au patruns patru barbati.

Fostul jucator al lui Liverpool, Peter Crouch, a fost si el victima hotilor in urma cu doi ani, in timp ce casa portarului polonez Jerzy Dudek a fost jefuita in acelasi an. Alti fotbalisti jefuiti au fost Dirk Kuyt, Daniel Agger si Pepe Reina.