Apartamentul fotbalistului irlandez Robbie Keane a fost pradata de hoti, care au furat bijuterii si ceasuri de valoare, iar jucatorul este al saptelea jucator de la Liverpool care a fost jefuit in ultimii ani, informeaza editia online a Daily Mail, potrivit NewsIn.

Infractorii au patruns in apartamentul unde atacantul locuieste alaturi de sotia sa, Claudine, si au furat mai multe obiecte de valoare. In timpul jafului nu era nimeni acasa, deoarece Keane se afla alaturi de lotul echipei nationale a Irlandei, care sambata a castigat cu 2-1 in fata Georgiei.

Keane, in varsta de 28 de ani, locuia temporar in apartamentul din centrul orasului Liverpool, iar intre timp cauta sa-si cumpere o casa dupa ce s-a transferat de la Tottenham.

In ultimii ani, alti sase fotbalisti ai echipei de pe Anfield au fost jefuiti in timp ce erau la meciuri. Capitanul Steven Gerrard si-a securizat mai bine casa dupa ce aceasta a fost jefuita in luna decembrie 2007. Gerrard evolua in acea zi intr-un meci din Liga Campionilor, iar in casa se afla numai sotia sa, peste care au patruns patru barbati.

Fostul jucator al lui Liverpool, Peter Crouch, a fost si el victima hotilor in urma cu doi ani, in timp ce casa portarului polonez Jerzy Dudek a fost jefuita in acelasi an. Alti fotbalisti jefuiti au fost Dirk Kuyt, Daniel Agger si Pepe Reina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.