Patronul Stelei a declarat astazi ca selectionerul Victor Piturca trebuie demis de la carma echipei nationale doar daca ar pierde in fata modestei echipe Insulele Feroe, in al doilea meci din grupa de calificare pentru CM din 2010, relateaza NewsIn

"A pierdut si Piturca un meci si gata, sa-si dea demisia. O sa batem in Insulele Feroe si o sa mergem si la Mondiale. Daca pierde si cu Feroe, atunci sa fie demis. Nu mai poti spune nimic la 0-3, dar am primit niste goluri imparabile, apoi noi i-am tinut in corzi, ei au iesit din corzi si au marcat. Nu am jucat chiar de ras, scorul a fost de ras", a spus Becali.

Finantatorul din Ghencea a mai adaugat ca selectionerul este totusi de vina pentru infrangerea cu Lituania: "Piturca a gresit cu Lituania. El e un antrenor de geniu, dar a vrut sa demonstreze in meciul cu Lituania ca este un geniu. A facut mai multe schimbari si a crezut ca o sa-i iasa. Si Protasov a facut experimente cu Rosenborg, cu Nesu si Bostina, si nu i-a iesit. El a jucat sistemul 4-1-5. Nu a avut niciun mijlocas central in teren. Cocis e mai mult varf, iar Radoi nu este mijlocas de meserie. Pe stanga nu a avut un fundas, in timp ce la mijloc, Contra nu era la locul lui".

Finantatorul stelist i-a luat apararea finului sau, Mirel Radoi, in conflictul avut de acesta cu jurnalistii, inaintea partidei de la Cluj cu Lituania: "A gresit, dar are si el 25 de ani. E tanar, mai greseste si el. La o stare de nervi, mai arunci cu pietre, cu lemne, se mai intampla".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.