Portarul argentinian Roberto Abbondanzieri a suferit o accidentare in meciul de sambata dintre Argentina si Paraguay, scor 1-1, iar echipa medicala a anuntat ca jucatorul nu va putea evolua pentru aproximativ trei saptamani, informeaza NewsIn.

Portarul lui Getafe a suferit o taietura adanca la genunchiul drept in urma unei ciocniri cu un coleg de echipa si un atacant al nationalei din Paraguay. Jucatorul a parasit terenul de joc pe targa, cu dureri mari, iar medicii i-au aplicat cinci copci pe rana de la picior.

Medicul echipei nationale a Argentinei a explicat ca taietura lui Abbondanzieri este un adanca, dar ca jucatorul a avut noroc pentru ca nu i-a fost afectat osul, ligamentele sau meniscul, pentru ca perioada de refacere ar fi fost mai lunga.

"M-am speriat cand am vazut accidentarea, simteam o durere puternica. Am crezut ca accidentarea este la genunchi, dar multumita lui Dumnezeu a fost ceva mai usor si acum trebuie sa astept sa ma vindec", a afirmat jucatorul formatiei spaniole.

Abbondanzieri nu a plecat alaturi de colegii sai in Peru si va reveni in Spania pentru a continua recuperarea.

Celalalt portar al lui Getafe, Oscar Ustari, este si el indisponibil pentru cateva luni din cauza unei rupturi a ligamentelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.