Tehnicianul ceh Zdenek Zeman a fost demis duminica din functia de antrenor al formatiei Steaua Rosie Belgrad din cauza rezultatelor slabe inregistrate in campionat, iar presa locala sutine ca Gheorghe Hagi, alaturi de Vladimir Petrovic, este favorit sa preia echipa, informeaza NewsIn
Publicatiile locale scriu ca Zeman a fost demis in urma unei sedinte care a avut loc sambata noapte la sediul clubului din capitala Serbiei. Oficialii gruparii din Belgrad sunt nemultumiti de parcursul pe care l-a avut Steaua Rosie sub comanda antrenorului ceh. Acesta a preluat echipa in luna iunie, iar dupa primele trei meciuri din campionat fosta castigatoare a Ligii Campionilor nu a reusit nicio victorie. Mai mult, sarbii au fost eliminati din Cupa UEFA de catre formatia Apoel Nicosia, din Cipru.

Presa din Serbia sustine ca succesorul lui Zeman ar putea fi fostul selectioner al Romaniei, Gheorghe Hagi, sau tehnicianul Vladimir Petrovici, fost jucator al Stelei Rosii Belgrad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.