Internationalul sarb al lui Chelsea Londra, Slobodan Rajkovic, a fost suspendat 12 luni din toate competitiile fotbalistice, dupa ce a scuipat un arbitru la Jocurile Olimpice de la Beijing, unde a participat alaturi de tara sa, informeaza NewsIn

"Comisia a decis sa-l supende timp de un an pe Slobodan Rajkovic pentru faptul ca, la data de 13 august, l-a scuipat pe arbitrul partidei Argentina-Serbia, din cadrul turneului olimpic de la Beijing. Aceasta sanctiune include interdictia de a lua parte la orice fel de activitate fotbalistica oficiala", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul FIFA, in care se mai precizeaza ca jucatorul sarb are dreptul sa faca memoriu impotriva sentintei.

Rajkovic (19 ani) a fost cumparat de Chelsea in 2005 de la OFK Belgrad, insa londonezii i-au permis sa evolueze inca un sezon, sub forma de imprumut, la clubul din tara sa natala. In stagiunea 2007/2008 aparatorul a fost imprumutat din nou la PSV Eindhoven.

Serbia, care este adversara Romaniei in Grupa a 7-a in preliminariile Cupei Mondiale din 2010, a obtinut doar un punct la turneul olimpic de fotbal de la Beijing si a terminat pe ultimul loc in Grupa A, din care au mai facut parte Argentina, Coasta de Fildes si Australia. La scurt timp dupa aceasta contraperformanta, selectionerul Miroslav Djukic a fost demis de la conducerea echipei nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.