Directorul Departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat duminica, la Iasi, ca la Federatie este o mare dezordine unde fiecare vorbeste despre orice subiect si lanseaza acuze, dar nu se ia nicio masura impotriva lor, transmite corespondentul NewsIn
"Daca nu formam un grup compact la nivelul Federatiei, vom avea mari probleme in viitor. In momentul de fata, la Federatie este o anarhie, la fel ca in tot fotbalul romanesc. Fiecare vorbeste ce vrea, toata lumea acuza, dar nimeni nu ia masuri. Sunt trei sau patru persoane care isi urmaresc interesul, care au pus pret pe capul lui Mircea Sandu si care cred ca totul li se cuvine", a declarat Prunea.

Oficialul FRF a comentat si rezultatul echipei nationale a Romaniei cu Lituania, scor 0-3, si cel al reprezentativei de tineret din Bosnia, scor 1-1. "A fost o zi neagra pentru fotbalul romanesc, doua rezultate neasteptate, desi cel de la tineret ne mentine in grafic pentru calificare. Nu am vazut meciul seniorilor pentru ca eram pe drum, dar am inteles ca am jucat slab, iar acest rezultat ne arata unde suntem", a incheiat oficialul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.