Atacantul echipei nationale a Romaniei, Ciprian Marica, a tinut sa le ceara scuze publice fanilor pentru "umilinta" cu Lituania si spune ca va munci de 10 ori mai mult pentru a-si reface imaginea, anunta NewsIn

"E un cosmar, e ceva foarte greu de digerat. Ne doare si ne e rusine de ce s-a intamplat. Le cer scuze si oamenilor din Cluj, care au fost martori la aceasta umilinta, si tuturor romanilor care au urmarit partida. Meritam fluieraturile fanilor si toate criticile care vor veni. E o infrangere urata, mai ales ca ne-a batut Lituania, nu Franta, sau eu stiu ce mare putere fotbalistica", a spus Marica pentru site-ul sau oficial.

Fotbalistul lui VfB Stuttgart se astepta la un meci dificil in fata lituanienilor, dar nu la un esec. "Eram sigur ca vom avea un meci greu, am si spus chiar la reunire ca trebuie sa strangem randurile fiindca suntem la debut, motoarele nu functioneaza in plin. Orice inceput e greu, orice echipa cotata cu a doua sansa vrea sa puna probleme, sa se afirme", a adaugat acesta.

Ciprian Marica a tinut sa le promita fanilor ca, impreuna cu restul tricolorilor, va face tot posibilul pentru a sterge imaginea din meciul cu Lituania. "Am facut un meci slab, dar trebuie sa fim tari, sa ne recunoastem si sa ne asumam erorile si sa muncim de 10 ori mai mult pentru a indrepta lucrurile, pentru a recastiga increderea fanilor", a conchis atacantul, care va rata partida cu Insulele Feroe din cauza unei accidentari suferite in disputa cu lituanienii.

Echipa nationala a Romaniei a debutat cu o infrangere in preliminariile Campionatului Mondial din 2010, 0-3 cu Lituania, intr-un meci disputat sambata la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.