Federatia Romana de Fotbal acuza staff-ul medical al clubului Steaua pentru ca a tratat cu supeficialitate accidentarea mijlocasului Banel Nicolita din partida cu Galatasaray, dupa ce stelistul s-a reaccidentat la antrenamentul de astazi al nationalei, informeaza NewsIn.

Banel Nicolita s-a accidentat la returul cu Galatasaray si a fost diagnosticat cu leziune partiala ligament tibiotalar stang, chondrita talara stanga, iar FRF sustine ca "din cauza tratarii sale superficiale si a faptului ca, nerestabilit, jucatorul s-a antrenat si a jucat luni, 1 septembrie a.c., in campionatul Ligii I (n.r. Nicolita a bifat toate cele 90 de minute in partida cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0), accidentarea s-a acutizat".

In urma reaccidentarii de vineri, de la antrenamentul oficial al nationalei, medicul Pompiliu Popescu a constatat ca Nicolita nu mai poate fi folosit in urmatoarele doua jocuri pe care tricolorii le vor sustine, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a, contra Lituaniei (sambata, 6 septembrie a.c., ora 21.00, pe stadionul "dr.Constantin Radulescu" din Cluj) si Insulelor Feroe (10 septembrie a.c., ora 17.30, adica 19.30 - ora Romaniei, pe stadionul "Torsvollur" din Torshavn).

Din acest motiv, Banel Nicolita va parasi cantonamentul nationalei de la Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.