Trei gimnaste din Rusia si antrenoarea lor si-au pierdut viata intr-un incendiu care a avut loc sambata noapte, intr-un hotel din localitatea rusa Gelendjik, de pe coasta Marii Negre, in apropiere de Soci, a anuntat vineri Federatia Internationala de Gimnastica (FIG).
Echipa de gimnastica era intr-un stagiu de pregatire si incendiul a fost provocat de un fulger care a lovit casa, iar persoanele nu s-au mai putut salva din cauza acoperisului care s-a prabusit. "Gimnastele Anastasia Golovitnina, Anna Maryina si Olga Gofman, alaturi de antrenorul lor, Svetlana Kushu, se pregateau pentru Campionatul Mondial de Gimnastica Aerobica din Glasgow, care va avea loc intre 10 si 12 octombrie", se arata in comunicatul Federatiei Internationale de Gimnastica.

Presedintele FIG, italianul Bruno Grandi, a afirmat ca intreaga comunitate internationala este socata de intamplare si isi exprima condoleante familiilor si Federatiei Ruse de Gimnastica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.