Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat astazi ca noile achizitii aduc un plus de valoare gruparii din Ghencea, care in scurt timp va ajunge sa "joace in viteza si sa spulbere toti adversarii"

"Cu ce avem si cu ce a mai venit sper sa ne apropiem de acel vis, ca Steaua sa joace ca pe vremuri, in viteza, sa spulbere adversarul. De aceea l-am luat si pe Andrei Ionescu, despre care stim cu totii ca la varsta lui poate intra in joc imediat, de aceea l-am luat pe Pedriel, care este un atacant de clasa. L-am luat pe George Ogararu, care nu mai are nevoie de nicio prezentare si am facut si afacere cu el, ca l-am dat pe 3 milioane si acum l-am luat inapoi gratis, asa afaceri tot sa faci. Imi pare rau ca nu l-am luat definitiv, ca il mai tineam si mai luam 3 milioane pe el. L-am luat si pe Semedo, care era febletea mea de mult timp", a declarat Gigi Becali, care a tinut sa il imbratiseze pe Antonio Semedo ca sa arate ca "nu sunt rasist".

Patronul echipei din Ghencea a mai spus ca spera ca formatia sa treaca in acest an de grupele Ligii Campionilor: " Pana acum am jucat in Liga Campionilor, dar nu vreau sa se mai repete meciurile cu Real Madrid si Lyon, cand imi era rusine, ma facusem mic. Eu am asa o imagine in Europa, ca nu toti sunt miliardari ca mine si te duci seara la meci, iar cand se termina 3-0 sau 2-0 pentru adversar nu mai ai niciun chef. Asta era pentru mine foarte dezonorant si de aceea am tinut sa fac o echipa puternica. Nu sunt sigur de calificare mai departe, dar eu cred ca vom trece de grupe".

Becali a mai spus ca George Ogararu a ales sa vina la Steaua, un club care este mult peste Ajax Amsterdam: "Se conpara vreodata ei cu noi? Pai Steaua joaca a treia oara consecutiv in grupele Ligii Campionilor, iar Ajax se tot chinuie si nu mai ajunge acolo. Are dreptate si Mitica Dragomir cand zice ca Liga I e mai puternica decat campionatul din Olanda, pentru ca noi avem doua echipe in Liga Campionilor, iar ei au doar una".

Patronul a adaugat ca noile achizitii ale Stelei erau constiente de presiunea care va exista in Ghencea si de faptul ca nu vor avea postul de titular asigurat.

Steaua i-a achizitionat pe Antonio Semedo, Andrei Ionescu, Ricardo Pedriel si George Ogararu, care au fost prezentati oficial, vineri, in cadrul unei conferinte de presa. La sfarsitul acesteia jucatorii si-au prezentat echipamentul, iar noile achizitii vor avea pe tricou urmatoarele numere: Semedo - 9, Ogararu - 2, Pedriel - 22, Ionescu - 19.

Referitor la accidentarea lui Banel Nicolita din cantonamentul echipei nationale a Romaniei, care se pregateste pentru meciurile cu Lituania si Insulele Feroe din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, Becali a spus: "Banel nu se accidenteaza niciodata, el joaca o sa vedeti. O sa isi revina el nu-i problema, daca nu acum, peste o saptamana sau peste o luna, ce sa comentam".

Altfel, Becali a refuzat sa comenteze penalizarea echipei FC Timisoara cu 6 puncte: " Nu ma bag in problemele lui Marian Iancu, ca am si eu problemele mele cu comisiile de disciplina. Cea mai mare probelma asta e, cu comisiile, nu Mircea Sandu, ca daca ar fi ele independente, el nu ar mai ave nicio putere".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.