Atacantul echipei nationale a Romaniei, Ciprian Marica, a declarat, astazi, la Cluj, ca va marca un in jocul cu Lituania si isi doreste ca tot el sa reuseasca golul cu numarul 1.000 din istoria primei reprezentative, transmite corespondentul NewsIn.

"Ne vom face datoria si vom castiga. Sunt sigur ca voi reusi sa marchez sambata. Eu as vrea sa marchez golul 1.000. Toata lumea asteapta o victorie si suntem obligati sa dam tot ce avem mai bun din noi. Nu ma intereseaza echipa Lituaniei, cel mai important este jocul nostru", a spus Marica.

Echipa nationala a Romaniei a marcat pana acum 997 de goluri in istoria sa.

Fundasul Cosmin Contra a atras atentia asupra faptului ca echipa Lituaniei nu trebuie subestimata si a cerut rabdare pentru consolidarea cuplului pe care il formeaza cu Sapunaru pe partea dreapta. "In ziua de azi nu mai exista echipe mici, nu trebuie sa ii consideram out-sideri pe lituanieni. Va asigur ca ne vom misca bine in teren. Nu trebuie sa asteptati de la cuplul Sapunaru-Contra sa joace la fel de bine cum o facea cuplul Contra-Florentin Petre, care era mai omogen. Eu nu am mai jucat mijlocas dreapta de mult timp", a declarat Contra, care a adaugat ca Adrian Mutu, indisponibil pentru acest joc din cauza unei accidentari, le-a transmis "bafta".

Partida Romania-Lituania, prima din preliminariile CM 2010, se va disputa sambata, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.