Noul atacant al Stelei, portughezul Antonio Semedo, care a efectuat joi primul antrenament alaturi de ros-albastri, a declarat ca trecerea sa de la CFR Cluj la echipa din Ghencea echivaleaza cu un transfer la Real Madrid, informeaza site-ul oficial al vicecampioanei

"A fost la fel ca si cum as fi ajuns la Real Madrid. Toata lumea stie ca Steaua este cea mai buna echipa din tara. Consider ca cei de aici au apreciat munca mea din Romania, motiv pentru care ma aflu acum in Ghencea. Sunt foarte multumit de acest transfer. Steaua este o mare echipa si sunt constient de faptul ca trebuie sa muncesc si mai mult decat am facut la clubul anterior", a declarat Semedo.

Fotbalistul le-a multumit suporterilor ros-albastri pentru primirea calduroasa pe care i-au facut-o la meciul Steaua-Pandurii, pe care l-a urmarit alaturi de Gigi Becali. "Cred ca munca mea de la CFR Cluj i-a multumit si sper ca aici, la cea mai mare echipa din Romania, sa reusesc mai mult decat am realizat pana acum", a mai adaugat Semedo, care a facut precizari si asupra modului in care a ajuns la echipa din Ghencea.

"Daca eu nu imi doream, nu veneam la Steaua. Mai aveam contract cu CFR Cluj si nu eram obligat sa plec. Am ales Steaua fiindca este o echipa mare si imi place foarte mult", a declarat atacantul, care isi doreste sa nu se accidenteze si are ca obiectiv sa castige cu Steaua campionatul si Cupa Romaniei si sa aiba un parcurs cat mai lung in UEFA Champions League alaturi de echipa.

Altfel, fundasul George Ogararu, revenit la Steaua de la Ajax sub forma de imprumut, a fost intampinat joi cu aplauze de suporteri, la primul antrenament efectuat dupa intoarcerea sa. Ogararu a fost asteptat in momentul in care a iesit pe teren de un grup de suporteri care i-au scandat numele, l-au aplaudat si au afisat un banner inscriptionat cu mesajul "Bine ai revenit acasa, George". Fotbalistul le-a multumit fanilor, a facut o fotografie de grup alaturi de ei, dupa care a inceput sa se antreneze alaturi de colegii sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.