Campania de calificare la Mondialul din 2010, care incepe sambata cu Lituania, va fi prima fara mijlocas dupa noua preliminarii

Retras de la nationala in 2007, Dorinel va fi alaturi de oamenii lui Piturca sambata, la meciul cu Lituania, de la Cluj, dar ca simplu spectator.

Actualul antrenor-jucator al Universitatii Cluj e liderul selectiilor la echipa nationala a Romaniei, cu 134 de prezente. Din opt campanii de calificare, cinci s-au soldat cu succes, iar patru cu esecuri.

Adevarul: Cum vedeti actuala campanie pentru Mondialele din 2010?

Dorinel Munteanu: Sper sa ne calificam la Campionatul Mondial. Avem o grupa destul de grea, dar noi suntem cotati printre favoriti. Trebuie sa se faca tot posibilul sa ajungem acolo pentru a avea o continuitate in calificari.

Care sunt favoritele grupei?

Franta si Romania. Nu neaparat in aceasta ordine. Chiar daca francezii sunt cotati mai bine, noi putem oricand sa fim egalii lor. Austria si Serbia vor juca doar un rol secundar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.