Clubul CFR Cluj a inaugurat, joi, tribuna a II-a stadionului, care va gazdui in premiera spectatorii la meciul Romania-Lituania, programat sambata, de la ora 21:00, in preliminariile CM 2010, transmite corespondentul NewsIn

Presedintele Iuliu Muresan a facut un tur al stadionului, alaturi de reprezentantii mass-media, si le-a prezentat acestora noua tribuna a stadionului, precum si noile vestiare si incaperile adiacente.
"Ma bucur foarte mult ca inauguram aceasta tribuna cu ocazia meciului echipei nationale. Sper din tot sufletul ca nationala sa inceapa cu dreptul aceste preliminarii. Avem cel mai modern stadion din Romania, unul care se ridica la standardele Ligii Campionilor. Investitia de pana acum se ridica la 25 de milioane de euro, iar tribuna a II-a va fi gata pana in data de 20 septembrie, pentru ca mai avem de facut cateva retusuri", a declarat presedintele lui CFR, Iuliu Muresan.

Oficialul clujean a dezmintit zvonurile potrivit carora CFR negociaza cu Oleg Protasov: "Nu este nimic adevarat, totul este fals si nu stiu de unde a aparut aceasta informatie. Noi l-a numit pe Trombetta antrenor si avem mare incredere in el".

Totodata, Muresan a infirmat si acuzatiile aduse de un cotidian antrenorului Trobetta, acuzat de impicare in meciuri strategice. "Este fals si vom da in judecata acea persoana care a scris articolul. A fost o problema la echipa la momentul respectiv. S-au facut cercetari si au fost gasiti vinovati doi jucatori. Staff-ul tehnic nu a fost implicat niciodata. Daca am fi avut cea mai mica suspiciune, nu l-am mai fi adus la echipa noastra", a declarat Iuliu Muresan.

In final, oficialul clujean a comentat si situatia echipei Poli Timisoara, apreciind ca "este foarte trist pentru oras, pentru Marian Iancu si pentru suporteri. Sper sa se rezolve aceasta problema. Este pacat sa pierzi puncte la masa verde, pentru ca jucatorii nu au nicio vina", a mai adaugat Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.