Antrenorul echipei AFC Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi, ca in urmatoarele trei meciuri oficiale, cu Rapid, Hamburg, in Cupa UEFA, si Universitatea Craiova, va alinia trei formule diferite de echipa pentru ca are un lot numeros, format din 26 de fotbalisti, anunta NewsIn

"Nu e nicio problema daca voi fi suspendat, echipa nu va avea de suferit. Si din tribuna se conduce foarte bine o echipa. Nu am zis niciodata ca voi trimite rezervele cu Rapid. In urmatoarele trei meciuri voi trimite echipe diferite in teren. Am 26 de jucatori in lot, dar nu ma gandesc la partida cu Hamburg, doar meciul cu
Rapid conteaza acum pentru mine", a spus Petrescu.

In privinta meciului din Liga Campionilor, pe care fosta sa formatie Chelsea Londra il va disputa cu campioana Romaniei, CFR Cluj, Petrescu a mai precizat: "Nu am cum sa ma duc la meciul tur de la Cluj, pentru ca am meci de Cupa UEFA, dar pentru retur deja mi-am rezervat biletele. Deja m-au sunat cei de la Chelsea sa ma intrebe de CFR Cluj. Pe cine sa caute ei in Romania, daca nu pe mine? Sincer, cei de la Chelsea nu au auzit de CFR Cluj. Oricum, englezii pornesc ca mari favoriti in ambele manse".

Altfel, AFC Urziceni si-a prezentat, joi, noul sponsor principal din acest sezon. Alexandros Group, divizia auto a Alexandrion Group, va fi nouul sponsor inscriptionat pe tricourile trupei pregatite de Dan Petrescu.

Intelegerea dintre cele doua parti se intinde pe durata unui an, iar valoarea sa se ridica la suma de 1.000.000 de euro.

"Ne dorim un parteneriat de lunga durata pentru ca e vorba de o companie foarte mare, alaturi de care vrem sa castigam multe trofee", a spus Mihai Stoica, completat de tehnicianul liderului la zi din Liga I, Dan Petrescu: "Sunt mandru ca un club asa de mic ca al nostru reuseste sa atraga un sponsor de un asemenea calibru. Prin munca si seriozitate se pot obtine rezultate foarte bune. Speram sa lucram cat mai mult impreuna si sa avem satisfactii, atat in campionat, cat si in Cupa UEFA".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.