Aflat la mai putin de doua saptamani distanta de expirarea perioadei de suspendare dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping in Anglia, Adrian Mutu dovedeste ca este pregatit 100% sa revina pe teren.

Jucatorul roman a fost folosit de antrenorul Fabio Capello intr-o partida de antrenament, disputata in cantonamentul lui Juventus, si a reusit sa inscrie un gol spectaculos la capatul unei actiuni personale in poarta aparata de rezerva lui Buffon, Chimenti. Echipa lui Mutu, in care au evoluat fundasii care vor fi titulari in marele derby de duminica, impotriva lui Milan, a invins cu scorul de 5-2 echipa in care au jucat mijlocasii si atacantii lui Juve pentru derby-ul de la Milano. Internationalul roman a evoluat in mijlocul unei linii de atac formata din trei jucatori, alaturi de uruguayanul Zalayeta si suedezul Zlatan Ibrahimovic. "Romanul a dat dovada de prospetime", au remarcat ziaristii italieni dupa ce au urmarit partida de antrenament, o veste care nu poate decat sa il bucure pe selectionerul Victor Piturca.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.