Acestia au fost chemati la sediul DNA Cluj pentru noi audieri in cazul Valiza, fiind intrebati de procurori daca isi mentin declaratiile initiale, din luna mai.

"Nu a fost nimic nou fata la aceste audieri. M-au intrebat daca imi mentin declaratia pe care le-am dat-o inainte sau daca mi-am mai amintit ceva nou. Nu a fost nimic deosebit, am stat foarte putin", a precizat Bundea.

Acesta a mai afirmat ca in zilele urmatoare vor fi audiati si ceilalti fotbalisti care au evoluat la Universitatea in acea perioada: "Eu i-am intrebat daca ne-au chemat doar pe noi la audieri. Mi-au spus ca vor veni toti cei care au mai fost si in luna mai", a adaugat fotbalistul.

In perioada 5-7 mai 2008, Becali a oferit direct si indirect suma de 1,7 milioane euro lui Toni Dobos, presedintele clubului Universitatea Cluj, precum si unor jucatori ai acestei echipe, pentru ca, in ultima etapa a campionatului de fotbal al Romaniei 2007-2008, din data de 7 mai 2008, clubul universitar sa isi apere corect sansele de joc si sa faca tot ce este posibil pentru a obsine cel putin un rezultat de egalitate in meciul cu echipa CFR Cluj, contracandidata echipei FC Steaua Bucuresti la castigarea titlului de campioana.