"Ne-am respectat blazonul", a spus, dupa meciul cu pitestenii, antrenorul oltean Pavel Badea * Pitestenii au ramas fara antrenorul Ion Moldovan cu doar cateva ore inainte de partida

Universitatea Craiova a reusit sa se califice in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a remizat, scor 1-1, pe terenul lui FC Arges. La capatul unui tur de campionat dezastruos, oltenii au reusit sa se reabiliteze in "competitia surprizelor", unde elevii lui Pavel Badea au avut un parcurs excelent. Universitatea venea la Pitesti cu un fragil 1-0 de la Craiova.

Aproximativ 4000 de suporteri pitesteni si-au incurajat favoritii fara sa aiba satisfactia calificarii, la capatul unui meci in care oltenii nu au avut prea multe emotii. De altfel, argesenii au ramas fara antrenor cu cateva ore inainte de meci. Fostul antrenor, Ion Moldovan, a parasit Pitestiul lasand o scrisoare deschisa in care spunea ca a ales sa nu mai stea pe banca la meciul cu Universitatea, din cauza presiunilor exercitate asupra sa si asupra echipei.

Gazdele au inceput totusi bine si Marius Sava rateaza o ocazie uriasa din doar opt metri. Craiova a reusit sa calmeze meciul in minutul 32, atunci cand Bundea a patruns in careu si l-a invins pe portarul Coman, inscriind golul care a dus Universitatea in "careul de asi" al competitiei. Sperantele pitestenilor au renascut cu doua minute inainte de pauza. Bilasco a patruns in careu si i-a pasat lui Prepelita, care a adus egalarea.

Partida ar fi putut avea un final de foc, dar Tanase nu l-a invins pe Adnan Guso din sapte metri, astfel ca Argesul nu a mai putut reedita performanta de anul trecut, cand a ajuns in semifinale. In ciuda calificarii in semifinale, antrenorul craiovean Pavel Badea a tras un semnal de alarma in legatura cu viitorul echipei. "A fost un meci important pentru ambele echipe. Craiova si-a respectat blazonul.

Urmeaza o perioada dificila pentru noi, in care, daca nu se unesc toti, cei din jurul echipei, Craiova va avea o situatie grea la final de campionat", a spus Badea. De partea cealalta, antrenorul secund al lui FC Arges, Constantin Stancu, si-a acuzat jucatorii ca nu au dat dovada de ambitie in joc. "Stiam ca va fi un meci dificil. Rezultatul din tur putea fi rasturnat daca jucatorii respectau indicatiile dinaintea meciului. La foarte multi jucatori nu s-a vazut insa determinarea in joc, dorinta de a castiga. Sau poate acestea sunt posibilitatile de la aceasta ora ale jucatorilor", a spus Stancu.

El a anuntat ca va parasi banca tehnica a pitestenilor odata cu principalul Ion Moldovan. Prezent la meci, fosta mare glorie a Pitestiului, Nicolae Dobrin, si-ar dori ca echipa sa de suflet sa fie preluata de Mircea Rednic. "Pe mine nu m-a contactat nimeni pana acum. Oricum, sunt multi antrenori care pot sa faca mai mult decat s-a facut pana acum la FC Arges si cred ca Mircea Rednic ar fi bine venit aici", a spus Dobrin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.