Mijlocasul stelist Robert Neagoe, care nu mai intra in planurile antrenorului Marius Lacatus, s-a transferat la formatia Gloria Bistrita, cu care a semnat un contract valabil pentru trei ani, a anuntat clubul ardelean, potrivit NewsIn.

Initial, Steaua ajunsese la un acord cu Bistrita asupra unui imprumut pe 6 luni cu optiune de achizitionare definitiva a mijlocasului in varsta de 26 de ani, dar in cele din urma s-a convenit pentru un transfer.

"Eu m-am inteles cu Gloria de mai mult timp si ma bucur ca voi juca sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabau. Ma bucur ca am reusit sa ma transfer de la Steaua, pentru ca nu mi-ar fi placut sa joc la echipa a doua", a spus Robert Neagoe.

Mijlocasul Robert Neagoe (26 de ani) a fost achizitionat de Steaua in urma cu doua luni de la Dacia Mioveni pentru suma de 100.000 de euro, insa a fost pus pe lista de transferuri imediat dupa perioada de pregatire, Marius Lacatus nefiind multumit de evolutiile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.