Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat pentru NewsIn, ca partida cu Lituania va fi una dificila pentru echipa nationala, iar despre intalnirea cu Insulele Feroe a glumit, afirmand ca nu stie daca delegatia tricolora va reusi sa aterizeze cu bine in aceasta tara.

"Cu Lituania nu va fi deloc simplu, dar nici cu Feroe, pentru ca nu stim daca aterizam acolo. Cred ca se va discuta la UEFA aceasta chestiune pentru ca au fost mai multe cazuri in care nu s-a reusit aterizarea. Lituania e mai tare ca Letonia, dar e un meci oficial si sper ca jucatorii nostri se vor concentra si vom lua toate punctele. Am emotii fiindca Lituania a pus probleme mai multor echipe puternice", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

Conducatorul fotbalului romanesc isi doreste ca tricolorii sa obtina maximum de puncte din intalnirile cu Lituania, Feroe si Franta. "Eu ma gandesc la noua puncte din aceste meciuri. Prefer sa pierd in Franta si sa castigam la Constanta pentru ca, daca am face egal la fiecare meci, am pierde ambele cate patru puncte. Serbia are echipa puternica, dar dupa calculele hartiei e cotata a treia. Are jucatori multi in campionate puternice, iar noi, in afara de Mutu si Chivu, nu prea avem jucatori la echipe mari".

Romaniei va debuta cu Lituania (Cluj, 6 septembrie, ora 21:00) si Insulele Feroe (stadionul Torsvollur din Torshavn, 10 septembrie, ora 19:30) in Grupa 7 de calificare la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.