Starea de sanatate a lui Anton Dobos s-a imbunatatit considerabil, dar inca nu este in afara oricarui pericol, a declarat, agentei NewsIn, seful sectiei de neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, Florian Stefan.

"Toni Dobos nu mai este in coma, este somnolent, nu a putut deschide ochii pentru ca sunt prea umflati, dar reactioneaza la stimuli verbali. Nu este inca in afara oricarui pericol, dar starea sa este mai buna", a spus Florian Stefan.

Fostul component al echipei nationalei a Romanie, Anton Dobos, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in noaptea de sambata spre duminica, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Fostul international a ajuns la camera de garda a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, in jurul orei 03:45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat pentru a i se extirpa un hematom cerebral.

In cursul diminetii de luni, in jurul orei 7:00, fostul international a iesit pentru scurt timp din coma, insa apoi si-a pierdut din nou cunostinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.