Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a afirmat ca declaratiile defaimatoare ale lui Gigi Becali la adresa lui Adrian Mutu sunt josnice, mai ales in conditiile in care patronul Stelei se considera un om credincios, relateaza NewsIn.

"Asta sunt becalismele. Nu poti sa spui atunci cand esti credincios asa ceva, sa blestemi un om. Daca exista, aceasta datorie nu se stinge in vazul lumii. Sa ajungi sa blestemi e de rasul curcilor", a afirmat Sandu la GSP TV.

Gigi Becali spusese luni ca isi doreste ca Adrian Mutu sa isi rupa mana si sa lipseasca doua luni de pe teren, deoarece refuza sa ii achite o datorie de acum cinci ani, in valoare de 75.000 de euro. "Am auzit ca Mutu s-a lovit la mana. Vreau sa isi rupa si mana cealalta si sa nu mai joace. L-am si sunat sa ii spun ca daca nu imi da banii, il bate Dumnezeu si isi rupe mana. Asa a fost".

Presedintele FRF si-a exprimat parerea si in cazul transferului lui Cosmin Moti de la Dinamo la Siena. "Mi se pare ca Moti pierde cu acest transfer, pentru ca ar fi jucat cu Dinamo in cupele europene, iar pentru 800 de 'tekini' un jucator de nationala nu are voie sa faca asa ceva. Probabil nu va juca primele doua sau trei meciuri pentru ca il va urmari antrenorul la antrenament si uite asa nu o sa mai fie la meciul cu Franta. Decat sa joace la echipe mai mici, pot spune ca jucatorii ar trebui sa vina in campionatul romanesc. Nu pot sa fiu de acord ca a plecat Moti dupa sase etape, chiar in mijlocul campionatului", a conchis Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.