Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a fost invitat de Uniunea Europeana de Fotbal la Forumul Antrenorilor de Elita, eveniment care se va desfasura in perioada 4-5 septembrie, la Nyon, anunta NewsIn.

La intalnirea organizata de UEFA se numara si antrenorii adversarilor echipelor romanesti in cupele europene, Luiz Felipe Scolari, Claude Puel sau Jurgen Klinsmann.

Scolari va veni in Romania alaturi de Chelsea la Cluj, in grupele Ligii Campionilor, iar Klinsmann si Puel, antrenorii lui Bayern, respectiv Lyon, vor evolua contra Stelei in aceeasi competitie.

Toti tehnicienii isi vor expune parerile in legatura cu influentele care exista in acest moment in fotbalul european si problemele care afecteaza sportul. Intalnirea din acest an va fi una aniversara, implinindu-se zece ani de la prima editiei, iar forumul va fi condus de directorul tehnic al UEFA, Andy Roxburgh.

Forul european precizeaza ca multe dintre sfaturile antrenorilor din ultimii ani au fost luate in considerare si sunt deja integrate in competitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.