Steaua Bucuresti a urcat 16 locuri in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS) dat publicitatii ieri, a anuntat site-ul oficial al forului mondial. Steaua se afla pe locul 111, cu 110 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid (Spania), AS Douanes Dakar (Senegal) si Hearts of Oak (Ghana). Dinamo Bucuresti se afla pe locul 152, cu 40 de pozitii mai jos decat in precedentul clasament.

Dinamovistii, care au 95 de puncte, se afla la egalitate cu FC Utrecht (Olanda) si FAR Rabat (Maroc). Otelul Galati se afla pe locul 189, cu 6 pozitii mai sus decat in precedenta ierarhie. Echipa galateana, care are 86,5 puncte, se afla la egalitate cu Zanaco Lusaka (Zambia). Primele locuri in aceasta ierarhie sunt ocupate CF Valencia - 288 de puncte, Manchester United - 281 puncte, Juventus Torino - 273 de puncte, Real Madrid - 260 de puncte si AC Milan - 253 de puncte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.