In minutul 64, in momentul in care Claudiu Niculescu a fost inlocuit, atacantul a fost lovit din tribune cu trei crenvursti

Dinamo a invins, ieri, cu 2-0 formatia Dacia Unirea Braila si, cu scorul general de 3-0, s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei. Pentru meciul de la Braila, Ioan Andone nu a menajat nici unul dintre titularii indiscutabili, astfel ca din primul 11 au facut parte Danciulescu, Niculescu sau Florentin Petre. In aceste conditii, dinamovistii au condus ostilitatile pe toata perioada partidei, nepunandu-se nici o clipa problema invingatoarei. In minutul 28, dinamovistii au avut sansa sa marcheze, dar centrarea lui Semeghin de pe partea stanga este reluata de catre Danciulescu pe langa poarta, desi atacantul era la numai sase metri de Olteanu.

Oaspetii reusesc desprinderea pe tabela de marcaj in minutul 37. Florentin Petre executa un corner, Olteanu respinge prost in fata, iar Danciulescu reia in poarta. Nici in partea a doua a jocului, Danciulescu & Co nu s-au relaxat, astfel ca decarul dinamovist mai rateaza o ocazie rarisima, singur la noua metri trimite mult peste poarta, actiunea avand loc in minutul 59. Peste numai doua minute, Dinamo mai inscrie o data, prin Florentin Petre. Mijlocasul a marcat un gol superb de la aproximativ 30 de metri si ii trimite pe oaspeti in semifinalele Cupei Romaniei.

Pana la final, dinamovistii se intrec in ratari, cea mai mare avand loc in minutul 89. Atunci, Danciulescu, Fl.Petre si Dragan scapa singuri doar cu Pelin si cu portarul Olteanu, Dragan ii paseaza lui Danciulescu, care insa suteaza peste poarta. "Din pacate, nu am putut intoarce rezultatul de la Bucuresti, dar probabil si pentru faptul ca am intalnit o echipa care a tratat in mod serios meciul si s-a impus clar, diferenta fiind evidenta", a spus tehnicianul gazdelor, Mircea Ciobanu.

De partea cealalta, Ioan Andone crede ca rezultatul de la Braila reprezinta inca un pas pentru accederea in cupele europene. "Acest obiectiv pare mai usor realizabil prin castigarea Cupei Romaniei decat a campionatului, acolo unde mai avem 15 meciuri de jucat, fata de trei in Cupa. Imi pare rau de acest public extraordinar, pe care l-am intalnit doar la Craiova si Timisoara. Acest public merita o echipa in Divizia A", a declarat Ioan Andone.

In alta ordine de idei, la inceputul partidei, galeria formatiei Dinamo, formata din 200 de suporteri, a incendiat un steag al echipei Steaua. In replica, suporterii braileni s-au intors catre tribuna oficiala si i-au aratat lui Cristi Borcea un fular al echipei Steaua, cantand: "Cine e pe primul loc, Steaua e pe primul loc". Un alt incident s-a petrecut in minutul 64 si l-a avut in prim-plan pe Claudiu Niculescu. In momentul in care atacantul a fost inlocuit, acesta a fost lovit din tribune de trei crenvursti aruncati de suporteri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.