Hamburg a revenit de la 0-2 si a castigat cu 4-2, Wolfsburg a remizat dupa ce a fost condusa de doua ori, iar oficialii de la Bayern sustin ca nu mai au nevoie de transferuri
SV Hamburg, adversara Unirii Urziceni in primul tur al Cupei UEFA, este pe val. Condusa la pauza cu 2-0 de Arminia Bielefeld intr-un meci din etapa a treia a Bundesligii, echipa antrenata de Martin Jol a reusit nu doar sa revina, ci si sa castige, in deplasare, cu 4-2, prin reusitele de senzatie ale lui Reinhardt, in minutele 40 si 50, Ivica Olici, in minutul 64, si Jarolim, in minutul 77. Mai mult, Hamburg, locul doi in campionat, s-a intarit cu brazilianul Thiago Neves, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Beijing. Mijlocas ofensiv, Neves, in varsta de 23 de ani, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Braziliei in 2007, cand a marcat 20 de goluri pentru Fluminense.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.