Sport 29 August 2008 00:43
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat joi, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, ca ros-albastrii pot termina pe primul loc, in fata formatiilor Olympique Lyon, Bayern Munchen si Fiorentina, care, in opinia sa, nu vor putea invinge in Ghencea, transmite corespondentul NewsIn

"Lyon nu mai e acel Lyon care a fost, e o echipa care poate fi invinsa. Presedintele lui Lyon mi-a spus ca e grupa foarte grea, dar eu nu cred ca e foarte grea. Orice echipa se poate califica de pe locul 1, cum foarte bine poate fi si pe locul 4. Sunt patru echipe echilibrate, care nu sunt cu mult peste nivelul Stelei. Nu stiu cate puncte face Steaua, dar putem fi si pe locul 4, dar si pe locul 1. Niciuna dintre cele trei echipe nu poate invinge Steaua in Ghencea, mai ales Fiorentina. Steaua poate bate pe oricare dintre aceste trei echipe", a spus Becali la Sport.ro.

Patronul Stelei considera ca Bayern Munchen nu este mai valoroasa decat Galatasaray, echipa pe care a eliminat-o in turul 3 preliminar: "Nici Bayern nu ne bate in Ghencea. Credeti ca Bayern e peste Galatasaray? Steaua va fi o echipa greu, greu de invins. Vom spulbera tot in grupa asta".
In ceea ce priveste intalnirea cu echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, Becali a spus: "Nu mai pot eu de Adrian Mutu. Mutu sa imi dea intai banii, 75.000 de euro, si pe urma sa vina in Ghencea, daca nu, va avea o primire exemplara. Nu ma intereseaza pe mine ca e un fotbalist foarte bun, sa imi aduca banii mie. Mutu care nu da banii. O sa fie el primit si mai rau decat ar fi fost. Pana atunci o sa trimit eu oameni la parintii lui acasa sa imi dea ei banii. Sa vedem ce face Mutu cand e Mirel acolo in aparare. Cu Mirel
Radoi si cu Goian nici nu atinge mingea Mutu".

Becali a mai spus ca nu isi dorea ca Steaua sa faca parte din grupa lui CFR Cluj: "Spuneam ca imi doresc sa fiu cu Abramovic si sa il bat, dar cand am vazut grupa cu Chelsea si AS Roma, am zis 'Numai acolo sa nu cad'. Zero puncte faceam acolo. Nici la Real si cu Juventus nu prea era bine. CFR Cluj nu are cum sa ia mai multe puncte decat Steaua pentru ca e intr-o grupa a mortii".

Formatia Steaua Bucuresti va evolua in Grupa F a Ligii Campionilor alaturi de Olympique Lyon (Franta), Bayern Munchen (Germania) si Fiorentina (Italia), in urma tragerii la sorti care a avut loc joi la Monaco. Campioana CFR Cluj face parte din Grupa A alaturi de Chelsea Londra (Anglia), AS Roma (Italia) si Bordeaux (Franta).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.