Sport 29 August 2008 00:38
Antrenorul Universitatii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat, joi, ca fotbalistii sai formeaza o echipa redutabila, care poate scoate un rezultat bun in meciul contra gruparii Dinamo, programat in etapa a 6-a a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn

"Avem o echipa redutabila, dar si Dinamo are atu-urile ei. Vom avea meci greu la Dinamo, pentru ca intalnim o echipa care lupta la titlu, dar asta ne motiveaza si mai mult, si avem incredere ca putem obtine un rezultat bun", a spus Napoli, care a adaugat ca "nu mi-e teama de arbitraj, cred ca se pot face greseli, dar noi speram sa existe cat mai putine erori de apreciere din partea arbitrului".

Tehnicianul gruparii din Banie a precizat ca regreta lipsa suporterilor olteni la meciul contra echipei Dinamo, echipa impotriva careia "ne luam masuri, asa cum cred ca si ei isi vor lua in privinta noastra". Napoli si-a fixat ca obiectiv pentru urmatoarele trei partide din campionat (n.r. Dinamo, FC Timisoara si AFC Unirea) castigarea a cel putin "5-6 puncte, pentru a putea ramane in partea superioara a clasamentului".

Dinamo va intalni Universitatea Craiova, sambata, de la ora 20:45, intr-un meci programat in etapa a 6-a Ligii I.

Atacantul Universitatii Craiova, Michael Baird, a opinat ca echipa sa este pregatita pentru a castiga meciul contra lui Dinamo: "Sunt refacut dupa accidentarea din meciul cu Otelul si sunt gata sa-i infrunt pe dinamovisti. Sper sa facem un meci bun, suntem pregatiti sa castigam. Meciurile importante ma motiveaza, sper sa fac o figura frumoasa si prin joc, si prin look, pentru ca mi-am facut si o noua coafura inainte de acest derby".

Altfel, Baird s-a referit la partida dintre Steaua si Galatasaray, din mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-0, ca fiind "un meci urat, plictisitor, cu multe lovituri, cu multe degajari, nu a fost cursiv, probabil si din cauza mizei".

Steaua a invins miercuri, scor 1-0, gruparea turca Galatasaray Istanbul, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele competitiei, dupa ce in prima mansa remizase, scor 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.