"Momentan, Moti este aici si se antreneaza cu noi. Daca pleaca, vom vedea, daca nu, asta e. Eu nu ma opun plecarii lui Moti. Daca transferul nu se va realiza, atunci el va avea un mare regret pentru ca sansa de a ajunge la Lazio ti se oferta doar o singura data in viata. Oricum, el e tanar, o sa isi revina si poate va ajunge la o echipa si mai mare", a spus Rednic.

Conducerea clubului din Stefan cel Mare a anuntat ca Moti va pleca de la Dinamo numai daca Mircea Rednic isi va da acordul in acest sens, refuzand initial o oferta de la Lazio in valoare de 6 milioane de euro tocmai din acest motiv.

In alta ordine de idei, tehnicianul a precizat ca nu isi doreste vreo echipa pe care sa o intalneasca in turul I al Cupei UEFA deoarece ultima oara cand a pronosticat asta, a avut numai de pierdut. "La tragerea la sorti, nu voi avea niciun adversar preferat. Cu oricine am cadea, trebuie sa ajungem in grupe. Am mai spus o data ca vreau cu Anderlecht, am cazut pana la urma cu ei, dar nu a fost bine. Nu stiu cat de departe vom putea ajunge in acest sezon al cupelor europene, dar ar fi bine ca deocamdata sa ajungem in grupe", a mai spus acesta.