Sport 29 August 2008 00:31
Formatia engleza Chelsea Londra va evolua in Grupa A din Liga Campionilor alaturi de AS Roma, Bordeaux, dar si de CFR Cluj, care s-a calificat in premiera aici, lucru remarcat si de britanici, afirma NewsIn

"Va fi pentru prima data cand Chelsea va intalni echipa din capitala Italiei intr-o competitiei europeana din 1965, cand am invins Roma in Cupa Oraselor Targuri. Finala din acest sezon a Ligii Campionilor va fi gazduita de Stadio Olimpico. Bordeaux, care a terminat pe locul secund in campionatul francez, este un adversar nou. Campioana Romaniei, Cluj, va fi tot un nou adversar, si prima echipa pe care o vom intalni din acea tara. Nou-venitii sunt din regiunea Transilvaniei", scrie site-ul oficial al echipei pregatite de Luiz Felipe Scolari.

Pagina electronica a lui FC Girondins de Bordeaux scrie ca echipa franceza este una dintre "outsiderii" grupei, dar ca aceasta situatie le va conveni. Presa italiana considera ca AS Roma are sanse foarte mari sa se califice mai departe.

Cealalta echipa din Romania, Steaua, va evolua in Grupa F, alaturi de Lyon, Bayern si Fiorentina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.