Sport 29 August 2008 00:28
Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat joi ca este foarte fericit pentru ca a reusit sa obtina calificarea in turul I al Cupei UEFA dupa victoria in fata letonilor de la Metalurgs, iar in urmatoarea faza a competitiei isi doreste un adversar accesibil, transmite corespondentul NewsIn

"Sunt bucuros pentru ca ne-am calificat. Echipa a jucat ceea ce stie sa faca in acest moment. Gandul meu zboara deja la tragerea la sorti, unde sper sa avem sansa si sa nu dam peste o echipa foarte
buna", a spus Hizo.

De partea cealalta, tehnicianul lui Metalurgs, neamtul Rudiger Ambramczik, s-a declarat extrem de dezamagit de evolutia elevilor sai, insa a mentionat ca fotbalul romanesc este cu mult peste cel leton. "Dupa primele zece minute, calificarea s-a terminat pentru noi. N-am jucat ceea ce stim. Prestatia noastra a fost lamentabila, nu am facut ceea ce am dorit. Nu am aratat ca avem valoare de Cupa UEFA", a afirmat acesta, adaugand ca FC Vaslui se poate califica in grupele competitiei cu putin noroc.

Echipa antrenata de Viorel Hizo, FC Vaslui, a invins joi, scor 3-1, formatia letona Metalurgs Liepajas, in mansa secunda a turului II preliminar al Cupei UEFA si a reusit calificarea in turul I al competitiei, dupa ce si in prima partida castigase, scor 2-0.
Tragerea la sorti a primului tur din Cupa UEFA va avea loc vineri la Monaco, iar in competitie vor intra cinci echipe din Romania: Rapid, Dinamo, AFC Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.