Sport 28 August 2008 12:28
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declara astazi, inainte de plecarea spre Monte Carlo, ca nu are nicio emotie in privinta tragerii la sorti in urma careia gruparea din Ghencea isi va afla adversarii din grupele Ligii Campionilor, relateaza NewsIn

"Aseara am dormit doar vreo trei, patru ore. Nu am nicio emotie pentru tragerea la sorti. Nu-mi mai este frica nici de Real Madrid, nici de Barcelona. Ii batem pe toti acum", a spus Gigi Becali, care a fost de parere ca "forta lui Dumnezeu" a ajutat Steaua sa castige meciul contra lui Galatasaray, scor 1-0.

Steaua a invins miercuri, scor 1-0, gruparea turca Galatasaray Istanbul, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele competitiei, dupa ce in prima mansa remizase, scor 2-2.

Pentru prima data in istoria Ligii Campionilor, Romania va fi reprezentata in grupele competitiei de doua echipe, Steaua Bucuresti, care a reusit a treia calificare consecutiva, si CFR Cluj, care va evolua in premiera in grupe.

Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, la Monaco, de la ora 19:00, ora Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.