Sport 28 August 2008 01:11
Atacantul echipei Pandurii Targu Jiu, Alexandru Piturca, a fost suspendat miercuri trei etape si amendat cu 2.500 de lei dupa ce l-a accidentat grav pe Monel Carstoiu de la FC Arges in timpul meciului direct, informeaza NewsIn

Fotbalistul gorjean a fost eliminat direct de arbitrul Sorin Corpodean in minutul 79 al partidei Pandurii-FC Arges dupa ce l-a accidentat pe fotbalistul oaspetilor Monel Carstoiu. In urma acestui incident, Carstoiu a suferit o fractura de tibie si va lipsi de pe teren pana la finalul acestui an.

In urma cartonaselor primite in ultima etapa, Comisia de Disciplina a mai decis sanctionarea urmatorilor jucatori: Florin Popete (Pandurii Targu Jiu) - o etapa si 700 de lei amenda, Iasmin Latovlevici (FC Timisoara) - o etapa si 700 lei amenda si Claudiu Dumitru (CS Otopeni) - o etapa si 700 lei.

Membrii Comisiei au mai ratificat suspendarea de catre Universitatea Craiova a atacantului camerunez Jeremie N'Jock pentru trei luni, incepand cu 9 iulie, si cu o penalitate de 10% din contract.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.