Sport 28 August 2008 00:53
Formatia din Ghencea a invins cu 1-0 pe Galatasaray si, alaturi de CFR Cluj, se va afla joi seara (ora 19.00) in urnele pentru stabilirea grupelor Ligii Campionilor

Tragerea la sorti a scos in fata Stelei semiluna Galatei, echipa care avea aproape tot lotul de jucatori calit in luptele de la Euro 2008, si drumul romanilor spre cea de-a treia calificare consecutiva in grupele Ligii Campionilor parea minat.

Chiar daca fotbalul autohton a ramas in multe privinte la portile Orientului, stelistii nu au tratat meciul “la bascalie” si au reusit sa duca in premiera a doua echipa romaneasca in grupele Ligii campionilor. Dupa 2-2 la Istanbul, formatia din Ghencea nu s-a fastacit la retur si a castigat cu 1-0 in Ghencea, suficient pentru a se afla joi seara in urnele de la Monte Carlo.

Temenelele trebuie facute in fata lui Banel si a arbitrului care a trecut cu vederea ofsaidul din care s-a marcat golul.

Marius Lacatus promitea o echipa ofensiva, dar in prima repriza, conform zicalei “interesul poarta fesul”, “Fiara” s-a batut cu turcii dupa tactica stramosilor: retrageri grupate in aparare si atacuri pe flancuri atunci cand adversarii se asteptau mai putin. Gigi Becali a uitat ca cioban, cuvantul care denumeste meseria sa de baza, vine din limba turca, si a sfidat religia oaspetilor facandu-si cruci ostentative de la inaltimea lojei oficiale. Macar in minutul 5, rugaciunile i-au fost ascultate, pentru ca mingea sutata de Kewell s-a oprit in transversala.

Steaua - Galatasaray - 1-0


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.