Sport 28 August 2008 00:50
Jucatorii Stelei au sarbatorit calificarea in grupe pe ritmuri de manele, esenta de rom 'a imbatat turcii'

Fotbalistii Stelei au sarbatorit miercuri victoria cu Galatasaray si a treia calificare consecutiva in grupele
Ligii Campionilor pe ritm de manele si au baut bere fara alcool la vestiare.

Jucatorii pregatiti de Marius Lacatus au facut turul stadionului in uralele celor aproape 24.000 de fani, iar imediat dupa aceea s-au retras la vestiare pentru a sarbatori succesul. Ros-albastrii s-au bucurat de succes pe ritmul mai multor manele, la maxim, si au baut bere fara alcool, la petrecere fiind prezenti si fotbalisti care nu au facut parte din lot precum Andrei Ionescu, Vali Badea, Janos Szekely sau Ionut Rada.

La iesirea din vestiar, capitanul Stelei, Mirel Radoi, le-a prezentat jurnalistilor cutia de bere din care a baut pentru a nu se interpreta ca "ma urc beat la volan si incalc legea". Un membru din staff-ul ros-albastrilor a strigat la plecare ca lui Cristi Borcea "i s-a facut rau dupa meci, a mers la spital".

Patronul formatiei din Ghencea, Gigi Becali, a trecut cu masina pe langa vestiarul echipei, ascultand si fredonand muzica bisericeasca, si le-a transmis turcilor ca ar trebui sa faca si ei acelasi lucru dupa acest meci.

Jucatorii si conducerea Stelei vor celebra calificarea in grupele Ligii Campionilor la un restaurant din Capitala, la invitatia lui Gigi Becali.

Steaua a invins miercuri, scor 1-0, gruparea turca Galatasaray Istanbul, in mansa secunda a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele competitiei, dupa ce in prima mansa remizase, scor 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.