Sport 28 August 2008 14:28
Vicepresedintele executiv al lui AC Milan, Adriano Galliani, a declarat, miercuri, ca brazilianul Ronaldo, care a evoluat ultima data la gruparea rossonera, are mari sanse sa se transfere la formatia engleza Manchester City, informeaza NewsIn, citand Daily Mail.

"Un foarte bun prieten de-al meu, care este expert pe piata braziliana de transferuri, mi-a confirmat ca Ronaldo este dorit de Manchester City", a afirmat Galliani.

Atacantul brazilian in varsta de 31 de ani se afla in prezent in Spania, acolo unde efectueaza, ajutat de propriul psihoterapeut, un program special de recuperare dupa accidentarea foarte grava pe care a suferit-o la genunchi in luna februarie.

Ronaldo, liber de contract dupa ce AC Milan nu i-a mai prelungit intelegerea care a expirat la finalul lunii iunie, va putea semna cu Manchester City si dupa data de 1 septembrie, termen la care se incheie perioada de transferuri in Premier League.

Presa britanica scrie ca oficialii clubului englez i-au cerut fostului jucator al lui Barcelona si Real Madrid sa revina la o "forma optima", dupa ce atacantul s-a ingrasat mai multe kilograme in perioada in care a fost accidentat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.