Sport 27 August 2008 13:50
Fotbalistii echipei Galatasary Istanbul au sustinut astazi dimineata un antrenament usor, pe stadionul Cotroceni, in timp ce lotul Stelei a preferat sa se relaxaze jucand biliard si tenis de masa

Pentru a evita oboseala, turcii au preferat sa efectueze sedinta de pregatire in vecinatatea Hotelului Marriott, pe stadionul Cotroceni. Fotbalistii au facut alergari usoare, stretching si au lucrat destul de putin cu mingea.

Componentii echipei Steaua s-au relaxat inainte de pranz la Complexul IDM din Regie, acolo unde au jucat biliard, tenis de masa si rummy. Alaturi de fotbalisti, a fost si antrenorul Marius Lacatus.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri, ca daca echipa din Ghencea va obtine calificarea in grupele Ligii Campionilor, fiecare jucator stelist va primi cate 150.000 de euro.

Steaua va juca impotriva gruparii Galatasaray Istanbul, miercuri, de la ora 20:45, intr-o partida programata in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. In tur, scorul a fost egal, 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.