Sport 28 August 2008 13:24
Gruparea londoneza intentioneaza sa achite suma de 80 de milioane de lire sterline pentru a-si asigura serviciile internationalului brazilian al lui AC Milan, Ricardo Kaka, informeaza Daily Mail.

Publicatiile britanice scriu ca oficialii lui Chelsea vor incerca sa-l achizitioneze pe actualul Balon de Aur pana luni seara, data la care se incheie perioada de transferuri in Premier League. Proprietarul vicecampioanei Anglei, Roman Abramovici, l-a dorit pe atacantul lui Milan inca din vara trecuta insa conducerea italienilor a refuzat sa negocieze un posibil transfer.

Daily Mail sustine ca managerul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, este cel care insista pentru aducerea lui Kaka, jucator pe care l-a promovat in nationala Braziliei la Cupa Mondiala din 2002.

Vicepresedintele executiv al rossonerilor, Adriano Galliani, a declarat marti ca nu ia in calcul o posibila despartire de Kaka, in urma tranzactiei care a inclus imprumutul lui Sevcenko de la Chelsea la AC Milan: "Suporterii nostri sa fie linistiti ca nu am discutat cu englezii despre un posibil transfer al lui Kaka. De doi ani tot repet ca Riki nu va pleca de la noi".

Altfel, patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, a dat miercuri un ultimatum lui Real Madrid, in ceea ce priveste transferul lui Robinho, pentru care londonezii au oferit recent 37 de milioane de euro. Miliardarul rus a avertizat clubul madrilen ca va opri negocierile si nu va plati niciun euro in plus peste oferta intiala daca oficialii lui Real nu accepta conditiile actuale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.