Alin Artimon (foto dreapta) si-a anuntat ieri intentia de a renunta la conducerea tehnica a lui Apulum Alba Iulia, echipa aflata pe ultimul loc retrogradabil in Divizia A. El a precizat ieri dimineata ca la antrenamentul de la ora 17 va merge in vestiar pentru a-si lua la revedere de la jucatori. "Nu comentez aceasta decizie, dar ii asigur pe fotbalisi ca nu plec din cauza lor si ei vor ramane pentru mine ca o adevarata familie, niste oameni de caracter", a spus Artimon.

Alaturi de Artimon, de la conducerea tehnica a ardelenilor va pleca si secundul Roberto Ivan, astfel ca, deocamdata, nu se stie cine va conduce formatia la partida de duminica, din etapa a 25-a, cu Rapid. Artimon a fost secundul lui Alexandru Pelici in turul campionatului, preluand functia de antrenor principal pe 15 martie, dupa etapa a 16-a, cand Apulum a pierdut pe teren propriu cu 0-4. El a mai intentionat o data sa demisioneze, pe 9 aprilie, la finalul partidei din deplasare cu CFR Cluj, insa atunci a fost convins de suporteri sa ramana. Echipa din Alba Iulia traverseaza o grava criza financiara inca din turul campionatului, jucatorii, cei care au mai ramas, avand de primit restante importante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.