Pe zi ce trece, cei din conducerea gruparii din Sos. Stefan cel Mare sunt din ce in ce mai izolati. Considerati niste afaceristi care urmaresc doar interesul personal si nicidecum al clubului, Borcea, Netoiu si ceilalti sunt atacati constant din toate directiile, cele mai vehemente critici venind, in ultimul timp, din partea suporterilor.

Cei mai multi dintre fani au intrat "in greva" la ultimele meciuri, Dinamo parand ca joaca cu portile inchise la partida cu FCM Bacau. Acest "front" nu ii preocupa, insa, prea mult pe Borcea si Compania, clubul lasand sa se inteleaga faptul ca nu are nevoie de suporteri nici macar la finala Cupei Romaniei. Mai mult, potrivit site-ului oficial al fanilor dinamovisti, conducatorii "cainilor" au trimis in tribuna bodyguarzi la ultima partida din campionat, cu Poli Timisoara, pentru a impiedica scandarile anti-Borcea sau Netoiu.

Tot mai multi fac, insa, front comun cu fanii. Cei care, prin jocurile facute in tricoul lui Dinamo, au scris istorie pentru "alb-rosii", nu vor sa mai aiba de-a face oficial cu clubul, pentru a nu-si pata numele prin asocierea cu actualii conducatori. In aceeasi partida cu banatenii, Ionut Lupescu, Florin Prunea si Ion Vladoiu au luat loc la Tribuna a II-a, in mijlocul suporterilor, chiar daca ar fi putut avea acces la tribuna oficiala. Potrivit martorilor oculari, cei trei au fost intrebati de ce nu se duc intre VIP-urile din conducere. Reactia lor a fost prompta: "Langa cine sa stam, langa aia? (n.r., Borcea, Netoiu, Badea etc.) Nu vrem asa ceva!".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.