Sport 27 August 2008 00:31
Mijlocasul formatiei FC Arges, Monel Carstoiu, accidentat grav de Alexandru Piturca in timpul partidei de luni cu Pandurii, a fost diagnosticat cu fractura de peroneu si va lipsi de pe gazon tot turul acestei editii de campionat, transmite corespondentul NewsIn

"Am suferit o fractura de peroneu si nu voi mai juca in acest tur de campionat. Acum sunt la Bucuresti pentru a efectua mai multe investigatii, deoarece e posibil sa am ceva si la ligamente. Sunt foarte dezamagit de cele intamplate. Joi va trebui sa ma operez la Pitesti, imi este foarte greu. Sper sa trec cu bine peste toate", a declarat Carstoiu, marti, pentru NewsIn.

Fotbalistul pitestean are piciorul drept imobilizat cu o atela gipsata si crede ca Alexandru Piturca nu a intentionat sa il accidenteze: "Nu cred ca Piturca a vrut sa ma accidenteze, mai ales ca era 3-1 pentru Pandurii. Eu am alunecat, iar el a cazut cu toata greutate corpului pe piciorul meu si asa s-a ajuns la asta. Imediat dupa meci, m-a sunat si mi-a cerut scuze".

Monel Carstoiu s-a accidentat grav, in minutul 79 al partidei Pandurii-FC Arges, in urma unui duel cu Alexandru Piturca. Dupa ce a primit timp de aproximativ cinci minute ingriijiri medicale la marginea terenului, mijlocasul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean.

In varsta de 19 ani, Carstoiu a fost titular in toate cele cinci meciuri pe care FC Arges le-a disputat in acest sezon al Ligii I, fiind integralist in primele patru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.