Sport 27 August 2008 00:29
Primaria sectorului 1 a inceput sa demoleze, marti, terasa restaurantului "Classa di T" - situat pe Calea Floreasca si patronat de actionarul dinamovist Vasile Turcu, care spune ca actiunea este o razbunare venita din partea edilului Andrei Chiliman anunta Newsin

"Eu am avut acordul verbal a lui Chiliman pentru terasa, dar si acte. Plateam la primarie un miliard de lei anual chirie pentru terasa. Cat despre restaurant, acesta are toate actele de constructie in regula si nu au cum sa se lege de el", a precizat, pentru Newsin, Vasile Turcu.

Actionarul de la FC Dinamo crede ca actiunea de demolare este o razbunare a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, in urma unui articol publicat de cotidianul Ziarul, care a fost patronat tot de Turcu. "Acel articol nu a fost scris la comanda mea. De altfel, l-am si sunat atunci pe redactorul-sef al ziarului si i-am cerut sa inceteze cu astfel de articole", a precizat actionarul dinamovist.

Tot marti, in parcul Herastrau, Primaria Capitalei a inceput demolarea unei constructii fara autorizatie de pe pontonul "Debarcader Scanteia", care consta dintr-un bar din lemn, bucatarie, vestiar si mobilier terasa. O alta constructie vizata pentru desfiintare este terasa betonata de pe Aleea Roata Mare, care ocupa de 100 metri patrati, tot in Herastrau.

Deocamdata, a scapat de desfiintare restaurantul Casa Di David, aflat, de asemenea, in parcul Herastrau, unde iau masa, ocazional, mai multi politicieni si demnitari. Reprezentanti ai municipalitatii spun ca respectiva constructie va ajunge, si ea, pe lista demolarilor, dar refuza sa spuna cand se va intampla acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.