Sport 27 August 2008 00:28
Portarul Rapidului, Danut Coman, a primit acceptul Consiliului de Administratie al clubului de a se transfere la orice echipa din tara sau din strainatate care va satisface pretentile gruparii, informeaza site-ul oficial al giulestenilor

"Danut Coman a avut o discutie aseara (n.r. luni) cu membrii Consiliului de Administratie al clubului, care au decis ca jucatorul se poate transfera la orice echipa din tara sau din strainatate, in anumite conditii financiare ce vor fi negociate intre Rapid si clubul care il va solicita pe Coman", se arata in comunicatul postat pe site.

Surse din cadrul clubului au precizat pentru NewsIn ca nu exista nicio oferta pentru Coman. "Nu avem nicio oferta pentru el. Mai mult, am inceput sa facem oferte de vanzare catre alte cluburi. L-am propus pe Coman mai multor echipe, unele au refuzat, iar de la altele asteptam raspuns", au precizat aceleasi surse.

Contractul portarului Danut Coman cu Rapid expira la finalul sezonului 2008/2009. Initial, conducerea giulestenilor i-a facut o oferta pentru prelungirea contractului cu 4 ani, cu un salariu ce ar fi pornit de la 200.000 de euro pe sezon si ar fi crescut in fiecare an, pe care insa portarul a declinat-o. Ultima propunere facuta de Taher lui Coman s-a cifrat la 300.000 de euro anual, refuzata in prima instanta de portar, care sustine ca apoi a comunicat conducerii ca este de acord sa isi prelungeasca intelegerea, dar ca nimeni nu l-a mai cautat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.